Диамантена картина

0 0000
Диамантена картина

Диамантената картина е форма на мозаечно изкуство, при която художникът нанася лъскави мъниста върху предварително залепено платно. Крайният резултат, от няколко часа труд, е красиво произведение на изкуството, което може да се използва като чудесен интериорен елемент или подарък. 

Инструкции за изпработка на диамантена картина

Изберете си цвят с който да работите. Нанесете лепило от малката розова плочка върху инструмента за апликатор (химикалката). По този начин той улавя всяко мънисто. Отлепете част от фолиото (не отстранявайте напълно), покриващо лепящото платно и залепете мънистата си  към съответния символ на платното. Когато приключите, покрийте отново с фолиото и натиснете леко с ръка, за да закрепите допълнително мънистата върху лепилото. Дръжте го покрит с фиото, когато не се използва.


Това е идеалната първа стъпка за начинаещи да се насладят на изкуството да рисуват, използвайки комплекта за рисуване по номера. Можете лесно да създадете собствено изкуство на стената, дори ако имате нулеви артистични способности. Освен това може да бъде оформена като отлична декорация за вашия дом.

прочети още